Okulumuz Hakkında

Beypınarı İlkokulu
BEYPINARI MAH. BEYPINARI KÜME EVLERİ NO: 87/1 AZİZİYE / ERZURUM
04426314285
yok
https://aziziyebeypinariilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Erzurum okul sporları ilkokullar arası mahalli satranç turnuvasına büyük bir cesaret örneği göstererek katılan satranç takımımız il 5.si olarak gönüllerin şampiyonu olmuşlardır.
Öğretmen :2
Öğrenci :34
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :Tam gün

Öğretim Şekli

Tam gün

Ders Başlama ve Bitiş

09.00-14.10

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 16 km İlçe merkezine 7 km uzaklıkta.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Büyükşehir yasası ile köy statüsündeki mahalledir. Okulumuzun bulunduğu bölgede elektrik, ADSL internet, şebeke suyu bulunmaktadır. Okulumuz bahçesi etrafı çevrili olup çeşitli türdeki ağaçlarla zenginleştirilmiştir.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda ders dışı egzersiz faaliyetleri kapsamında satranç eğitimi verilmektedir. Bu alanda mahalli veya ulusal müsabakalara da katılım sağlanmaktadır.

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Diğer Hususlar

Kamelya